Rezumat Cautand desavarsirea in lumea artei. Calea artistica a parintelui Sofronie Saharov - Maica Gabriela

Căutând desăvârșirea în lumea artei. Calea artistică a părintelui Sofronie Saharov - Maica Gabriela. Studiul de față este împărțit în cinci capitole. Începem cu anii de formare a Părintelui Sofronie în Rusia, inclusiv o trecere în revistă a contextului istoric, mai ales din perspectiva istoriei artei.
Citește tot rezumatul cărții Cautand desavarsirea in lumea artei. Calea artistica a parintelui Sofronie Saharov... Capitolul al doilea se referă la perioada în care Părintele Sofronie, acum un artist împlinit, călătorește în Europa, stabilindu-se în final la Paris. Al treilea capitol îi urmează traseul din momentul în care, după o dureroasă luptă interioară, abandonează pictura, se stabilește la Muntele Athos, iar mai apoi revine în Franța. Capitolul al patrulea îl găsește în Anglia, întemeindu-și propria mănăstire și reîncepând să picteze. În sfârșit, în al cincilea capitol, prezentăm aspectele generale ale artei sale, insistând asupra lucrărilor sale iconografice. Urmează un catalog al schițelor Părintelui Sofronie. La final se găsește un apendice al școlilor de artă din Rusia Sovietică, ca și scurte prezentări ale artiștilor ruși menționați în carte. Principalele surse folosite pentru acest studiu sunt în primul rând amintirile personale ale autoarei, scrierile Părintelui Sofronie și notițele câtorva persoane care l-au cunoscut. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cautand desavarsirea in lumea artei. Calea artistica a parintelui Sofronie Saharov?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cautand desavarsirea in lumea artei. Calea artistica a parintelui Sofronie Saharov și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cautand desavarsirea in lumea artei. Calea artistica a parintelui Sofronie Saharov scrisă de Maica Gabriela. Cautand desavarsirea in lumea artei. Calea artistica a parintelui Sofronie Saharov a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Cautand desavarsirea in lumea artei. Calea artistica a parintelui Sofronie Saharov este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Cautand desavarsirea in lumea artei. Calea artistica a parintelui Sofronie Saharov este editura BIZANTINA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BIZANTINA aici. Cartea Cautand desavarsirea in lumea artei. Calea artistica a parintelui Sofronie Saharov face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte rezonabil de groasă - are 285 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cautand desavarsirea in lumea artei. Calea artistica a parintelui Sofronie Saharov și, de asemenea, sperăm că autorul Maica Gabriela, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CAUTAND DESAVARSIREA IN LUMEA ARTEI. CALEA ARTISTICA A PARINTELUI SOFRONIE SAHAROV PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde