Rezumat Sfantul tuturor celor vazute si nevazute - Sarah Dessen

O poveste spusă cu pasiune și onestitate. - Jodi Picoult, autoarea romanului Pactul Nu știi niciodată ce-ți rezerva viața — viitorul nu poate fi distrus, căci n-a apucat încă să se materializeze.
Citește tot rezumatul cărții Sfantul tuturor celor vazute si nevazute... Acum, te plimbi singur printr-o pădure întunecată, pentru că, mai apoi, să te trezești în față a ceva uluitor și neașteptat, peste care n-ai fi dat niciodată, dacă n-ai fi continuatsa străbați pădurea. Cum ar fi un nou prieten, pe care ți se pare că-I cunoști de-o viață. Sau o amintire pe care n-o vei uita vreodată. Sau poate un carusel. Sydney s-a simțit mereu invizibilă. Peyton, fratele ei, a fost mereu copilul vedeta al familiei, primind toată atenția, și, în ultima vreme, toate motivele de îngrijorare. Comportamentul lui nesăbuit a culminat cu un accident de mașină și o condamnare la închisoare, care o distruge sufletește pe Sydney, forțând-o să-și caute locul atât în cadrul familiei sale, cât și în lume. Face cunoștință cu familia Chatham, iubitoare și în același timp haotică, dar care o acceptă imediat pe Sydney. Așa îl întâlnește pe Mac, un băiat grijuliu, protector și atent, care, pentru prima dată în viață, o face să nu se mai simtă invizibilă. Există cineva mai priceput la a scrie despre problemele adolescenților mai bine dec8t Dessen? Am foarte mari dubli. - Jody Picoult Numele lui Sarah Dessen a devenit sinonim cu literatura contemporană pentru tineri și adolescenți. - Entertainment Weekly Abia aștept să citesc Sfântul tuturor celor văzute și nevăzute de Sarah Dessen. - John Green Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sfantul tuturor celor vazute si nevazute?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sfantul tuturor celor vazute si nevazute și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sfantul tuturor celor vazute si nevazute scrisă de Sarah Dessen. Sfantul tuturor celor vazute si nevazute a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Sfantul tuturor celor vazute si nevazute este editura EPICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPICA aici. Cartea Sfantul tuturor celor vazute si nevazute face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 428 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sfantul tuturor celor vazute si nevazute și, de asemenea, sperăm că autorul Sarah Dessen, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SFANTUL TUTUROR CELOR VAZUTE SI NEVAZUTE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde