Rezumat Contributia consilierii de cariera - Marian Craciun

Contribuția consilierii de carieră la integrarea studenților în comunitate. Volumul constituie o radiografie a sistemului de orientare și consiliere în cariera din România, la nivel universitar.
Citește tot rezumatul cărții Contributia consilierii de cariera... Perspectivele abordate nu se opresc la nivel teoretic, ci sunt abordate critic și sunt completate de exemple de bună practică. Jocul de rol, ca instrument de integrare, în procesul consilierii de carieră, poate fi util tuturor practicienilor consilieri. În același timp, argumentele prezentate de acest studiu pot constitui baza de plecare a unei reforme la nivel național a sistemului de consiliere din România. Experiența de aproape douăzeci de ani a autorului, ca angajat al Departamentului de Orientare și Consiliere în Cariera din cadrul Universității din București, implicarea, ca membru, și apoi, ca președinte, în Asociația Consilierilor Români - ACROM, contribuie la originalitatea cercetărilor, prin crearea unei analize transversale a consilierii de carieră din România, la nivelul anilor 2015-2017, în raport cu actorii fundamentali ai procesului: elevi, studenți, absolvenți, reprezentanți ai angajatorilor, factori de decizie politică. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Contributia consilierii de cariera?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Contributia consilierii de cariera și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Contributia consilierii de cariera scrisă de Marian Craciun. Contributia consilierii de cariera a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Contributia consilierii de cariera este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Contributia consilierii de cariera face parte din categoria Sociologie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 534 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Contributia consilierii de cariera și, de asemenea, sperăm că autorul Marian Craciun, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CONTRIBUTIA CONSILIERII DE CARIERA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde