Rezumat Mostenirea strabunilor - Maria Ileana

Când ai o poveste extraordinară în urma ta, rămâi cu multe întrebări lipsite de răspuns dintre care doar una singură te macină în permanență: Ce mă mai poate aștepta? Ema înțelege în scurt timp că odiseea ei este departe de a se sfârși.
Citește tot rezumatul cărții Mostenirea strabunilor... Așa că își asumă noul drum pe care viața i-l impune și își acceptă rolul în Regat. Evenimentele o aduc cu fiecare pas tot mai aproape de istoria moștenită și prin urmare de clipă în care realizează că e datoria ei să lase deoparte trecutul și să dea o șansă prezentului. Dar bunicul ei, Tristan, apare în scenă pentru a-și prelua locul la conducere și Ema se va vedea pusă în fața unui război care nu va fi purtat pe câmpul de luptă. Nimeni nu rămâne în lanțurile întunericului, când cunoaște calea corectă prin care poate să evadeze. Într-o literatură care șterge granița dintre mainstream și fantasy, Maria Ileana demonstrează, cu naturalețe și talent, că adolescenții nu fug de realitate, ci doar o privesc cu alți ochi. - Lucian Dragoș Bogdan Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mostenirea strabunilor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mostenirea strabunilor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mostenirea strabunilor scrisă de Maria Ileana. Mostenirea strabunilor a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Mostenirea strabunilor este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Mostenirea strabunilor face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 396 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mostenirea strabunilor și, de asemenea, sperăm că autorul Maria Ileana, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MOSTENIREA STRABUNILOR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde