Rezumat Crima la Gradina Botanica - Irina Munteanu

C
Citește tot rezumatul cărții Crima la Gradina Botanica... e au în comun arhitecții de la două firme rivale, o femeie obsedată de publicarea unui compendiu de acupunctură, o profesoară de ikebană și urmașa lui Dimitrie Brândză? O crimă sinistră ce are loc în Grădina Botanică aduce aceste personaje, rând pe rând, în atenția comisarului Mario Cristescu, care trebuie să își depășească spaimele și momentele de visare, pentru a reuși să dezlege misterul. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Crima la Gradina Botanica?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Crima la Gradina Botanica și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Crima la Gradina Botanica scrisă de Irina Munteanu. Crima la Gradina Botanica a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Crima la Gradina Botanica este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Crima la Gradina Botanica face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 164 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Crima la Gradina Botanica și, de asemenea, sperăm că autorul Irina Munteanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CRIMA LA GRADINA BOTANICA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde