Rezumat Iar eu... nu mananc! - Pamela Pace, Marta Bottiani

Iar eu... nu mănânc! Interpretarea capriciilor alimentare ale copiilor și prevenirea tulburărilor alimentare Pare paradoxal, însă într-o societate caracterizată de abundență și de exces, tulburările legate de modalitățile cu care copiii tratează mâncarea sunt în continuă creștere.
Citește tot rezumatul cărții Iar eu... nu mananc!... lar datele colectate în materie evidențiază distorsiuni nu numai în adolescență, ci inclusiv în prima copilărie. Este deci bine să ne întrebăm imediat cum putem interpreta comportamentele alimentare, în care funcția nutritivă se împletește întotdeauna cu dimensiunea afectivă. În această carte autoarele abordează tema din mai multe puncte de vedere. Pornind de la principiile de reflecție psihanalitică, se consultă și dialoghează cu pediatrii, aceștia fiind cei cărora li se adresează părinții adesea după primele semnale de modificare comportamentală. Sunt apoi redate mărturiile privind experiența lor directă cu părinții, cazuri concrete care ne ajută să înțelegem «ce este acest nimic și acest tot pe care copii le devorează». Pamela Pace, psihanalist, fondatoarea și președința Asociației Pollicino și a Centrului Criși Genitori Onlus. A dobândit o experiență semnificativă în domeniul tulburărilor de comportament alimentar la copii și la adolescenți și a publicat numeroase volume pe această temă. Marta Bottiani, psiholog, coordonatoarea Asociației Pollicino și a Centrului Criși Genitori Onlus. Este implicată în cercetarea privind răspândirea tulburărilor de comportament alimentar dintr-o perspectivă interculturală. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Iar eu... nu mananc!?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Iar eu... nu mananc! și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Iar eu... nu mananc! scrisă de Pamela Pace, Marta Bottiani. Iar eu... nu mananc! a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Iar eu... nu mananc! este editura LIZUKA EDUCATIV - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LIZUKA EDUCATIV aici. Cartea Iar eu... nu mananc! face parte din categoria Alimentatie Sanatate. Este o carte ușor de citit, are doar 112 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Iar eu... nu mananc! și, de asemenea, sperăm că autorul Pamela Pace, Marta Bottiani, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IAR EU... NU MANANC! PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde