Rezumat Frati. Cum sa gestionati relatia dintre frati - Aurora Mastroleo, Mariangela Mazzoni

Frați. Cum să gestionați relația dintre frați, să interveniți în cazul unor certuri, să îi iubiți, cu toate că sunt diferiți Decizia de a avea un al doilea copil favorizează apariția multor modificări și întrebări.
Citește tot rezumatul cărții Frati. Cum sa gestionati relatia dintre frati... Acească carte are scopul de a culege toate întrebările pe care le au părinții, atunci când la orizont apare o nouă naștere, sau ulterior, când este nevoie să intervină în relația dintre copii și să răspundă nevoilor unei familii în creștere. Prin intermediul analizei unor situații emblematice, autoarele aceste cărți îi învața pe tați și pe mâne să devină mai pricepuți în a gestiona anumite situații în familie, susținând necesitatea de a-și orienta propriile acțiuni pornind de la înțelegerea sensibilității fiecăruia dintre copii. De asemenea, acestea îi îndeamnă pe părinți să găsească, chiar și în conflicte, în nevoia de a se îndepărta și apoi de a se apropia din nou, sensul profund al legăturii dintre frați, bogăția și incontestabilă valoare umană de a crește împreună, arătându-și afecțiunea unul față de celălalt. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Frati. Cum sa gestionati relatia dintre frati?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Frati. Cum sa gestionati relatia dintre frati și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Frati. Cum sa gestionati relatia dintre frati scrisă de Aurora Mastroleo, Mariangela Mazzoni. Frati. Cum sa gestionati relatia dintre frati a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Frati. Cum sa gestionati relatia dintre frati este editura LIZUKA EDUCATIV - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LIZUKA EDUCATIV aici. Cartea Frati. Cum sa gestionati relatia dintre frati face parte din categoria Educatie Psihologie. Este o carte ușor de citit, are doar 104 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Frati. Cum sa gestionati relatia dintre frati și, de asemenea, sperăm că autorul Aurora Mastroleo, Mariangela Mazzoni, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII FRATI. CUM SA GESTIONATI RELATIA DINTRE FRATI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde