Rezumat Fructe si legume. Fise-ghicitori pentru copiii creatori - Tatiana Tapalaga

Ghicitorile sunt creații care descriu în termeni metaforici o ființă, un obiect sau un fenomen ce urmează a fi identificat. Prin dezlegarea ghicitorilor, copiii beneficiază de exersarea capacității de analiză, sinteză, comparație și generalizare.
Citește tot rezumatul cărții Fructe si legume. Fise-ghicitori pentru copiii creatori... Totodată, își dezvoltă spiritul de observație, creativitatea, atenția, răbdarea, perseverența, limbajul etc. Ghicitorile creează momente de relaxare în învățare, ele constituind modalități plăcute de cunoaștere. Cartea „Fructe și legume, fișe-ghicitori pentru copiii creatori" a fost astfel concepută încât are un caracter interactiv și interdisciplinar și poate fi folosită cu succes, atât în grădiniță, cât și acasă, sub atentă supraveghere și îndrumare a adulților care cunosc beneficiile utilizării ghicitorilor. - Autoarea Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Fructe si legume. Fise-ghicitori pentru copiii creatori?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Fructe si legume. Fise-ghicitori pentru copiii creatori și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Fructe si legume. Fise-ghicitori pentru copiii creatori scrisă de Tatiana Tapalaga. Fructe si legume. Fise-ghicitori pentru copiii creatori a apărut în anul 2012. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2012 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Fructe si legume. Fise-ghicitori pentru copiii creatori este editura LIZUKA EDUCATIV - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LIZUKA EDUCATIV aici. Cartea Fructe si legume. Fise-ghicitori pentru copiii creatori face parte din categoria Carte Prescolara, Joc. Este o carte subțirică, are numai 40 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Fructe si legume. Fise-ghicitori pentru copiii creatori și, de asemenea, sperăm că autorul Tatiana Tapalaga, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII FRUCTE SI LEGUME. FISE-GHICITORI PENTRU COPIII CREATORI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde