Rezumat Mic Dictionar scolar pentru Clasele 1-4 - Vasile Anca Irina, Mihailescu Mirela

Mic Dicționar școlar pentru Clasele 1-4 - Vasile Anca Irina, Mihăilescu Mirela Lucrarea Mic dicționar școlar pentru clasele I - IV a fost scrisă cu scopul de a ajuta elevii din ciclul primar să facă față cerințelor din ce în ce mai ridicate și să se pregătească pentru Evaluarea Națională.
Citește tot rezumatul cărții Mic Dictionar scolar pentru Clasele 1-4... Acest dicționar este scris în spiritul tradiției lexicografice românești, aceea a descrierii semantice ilustrate cu citate și este îmbogățit cu variante lexicale și uneori fonetice. Caracterul Iucrării este unul universal deoarece am inclus în lista de cuvinte a dicționarului nostru nume de sărbători, de popoare, nume de demnități, de unități de măsură etc.. Astfel am ajuns la un corpus bogat care dă măsura vorbitorilor contemporani de limba română. Lucrarea oferă date necesare cunoașterii uzului limbii române. Enunțurile ilustrative vin să confirme justețea definiției, o completează, o nuanțează. Dicționarul nostru datorează mult lucrărilor lexicografice anterioare, din care a reținut o bună parte a informației, însă numai după o atentă reevaluare a ei. Informația cuprinsă în dicționar este indispensabilă comunității de vorbitori. La fel ca în manuale se regăsește suma de cunoștințe recunoscute ca valabile, la care s-a ajuns în decursul vremii prin valorificarea tradiției. Atât cuvintele cât și sensurile acestora au fost alese ținându-se cont de criteriul frecvenței în limba actuală. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mic Dictionar scolar pentru Clasele 1-4?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mic Dictionar scolar pentru Clasele 1-4 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mic Dictionar scolar pentru Clasele 1-4 scrisă de Vasile Anca Irina, Mihailescu Mirela. Mic Dictionar scolar pentru Clasele 1-4 a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Mic Dictionar scolar pentru Clasele 1-4 este editura LIZUKA EDUCATIV - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LIZUKA EDUCATIV aici. Cartea Mic Dictionar scolar pentru Clasele 1-4 face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte rezonabil de groasă - are 212 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mic Dictionar scolar pentru Clasele 1-4 și, de asemenea, sperăm că autorul Vasile Anca Irina, Mihailescu Mirela, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MIC DICTIONAR SCOLAR PENTRU CLASELE 1-4 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde