Rezumat Adela - Garabet Ibraileanu


Citește tot rezumatul cărții Adela... Adela, roman apărut în 1933, reprezintă povestea de dragoste a lui Emil Codrescu, un bărbat de 40 de ani, pentru mai tânără Adela. Scris sub forma unor fragmente din jurnalul protagonistului, romanul descrie perioada tinereții sale, când începe să o simpatizeze pe față, dar și separarea drumurilor celor două personaje și reîntâlnirea după o lungă perioadă, la finalul căreia amândoi vor constata cu surprindere cât au evoluat.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Adela?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Adela și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Adela scrisă de Garabet Ibraileanu. Adela a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Adela este editura MINERVA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MINERVA aici. Cartea Adela face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 191 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Adela și, de asemenea, sperăm că autorul Garabet Ibraileanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ADELA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde