Rezumat Kontrarya - Aurelia Arghirescu

KONTRARYA este o planetă bolnavă care va fi vindecată de patru copii curajoși și o cățelușă simpatică și zeloasă. Condeiul bine mânuit de doamna Aurelia Arghirescu îi poartă pe micii cititori într-o aventură de vacanță plină de emoții și de neprevăzut.
Citește tot rezumatul cărții Kontrarya... Ilustrațiile lui Viorel Popescu îi invită pe copii să se alăture eroilor din poveste, prin culoare și imaginație. Vacanța este, așadar, un prilej de a inventa situații inedite în care copii joacă cel mai important rol, iar soluția salvatoare este prea simplă pentru a fi detectată ușor.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Kontrarya?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Kontrarya și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Kontrarya scrisă de Aurelia Arghirescu. Kontrarya a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Kontrarya este editura LIZUKA EDUCATIV - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LIZUKA EDUCATIV aici. Cartea Kontrarya face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 25 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Kontrarya și, de asemenea, sperăm că autorul Aurelia Arghirescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII KONTRARYA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde