Rezumat Dincolo de oglinda - Dumitru Matei

Cartea se adresează mai cu seamă cititorilor tineri, iubitori de literatură fantasy.Sunt nuvele de dragoste în care însă predomină misterul, pendularea între vis și realitate, călătoriile în timp sau în spațiul cosmic, elemente de basm și istorie reală.
Citește tot rezumatul cărții Dincolo de oglinda... În nuvela Matusalem, eroul principal, tritor în anul 2050 ajunge în Egiptul antic în vremea faraonului Tutankamon iar în Sponsalia printer personaje se numără  împăratul roman Constantin cel Mare și fiii săi etc. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dincolo de oglinda?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dincolo de oglinda și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dincolo de oglinda scrisă de Dumitru Matei. Dincolo de oglinda a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Dincolo de oglinda este editura LETRAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LETRAS aici. Cartea Dincolo de oglinda face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 208 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dincolo de oglinda și, de asemenea, sperăm că autorul Dumitru Matei, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde