Rezumat Indreptar practic de medicina de familie Ed.3 - Dumitru Matei

Îndreptar practic de medicină de familie Ed.3 - Dumitru Matei. Lucrarea „îndreptar practic de medicină de familie" a fost concepută de un colectiv redacțional cu vastă experiența profesională pentru a veni în întâmpinarea studenților și rezidenților de medicină de familie care fac stagiul practic la cabinetele medicale, în cadrul modulului de medicină de familie.
Citește tot rezumatul cărții Indreptar practic de medicina de familie Ed.3... Conținutul lucrării corespunde baremului de cunoștințe practice obligatorii care trebuie însușite de studenții și rezidenții în stagiul de medicină de familie, cuprinde informații medicale actualizate și răspunsuri la probleme specifice ale practicii medicului de familie. De asemenea, pe lângă modelul de prezentare de caz, au fost concepute din experiența practică prezentările cazurilor unor pacienți, respectând modelul menționat, care să vină în sprijinul pregătirii viitorilor specialiști în medicină de familie. Au fost introduse capitole noi referitoare la consilierea pregravidică, rolul medicului de familie în modificarea comportamentului, principii de alcătuire a unor regimuri alimentare pentru anumite boli frecvente pentru care pacientul se adresează medicului de familie, algoritmi de tratament și investigații paraclinice în principalele boli cu care se confruntă medicul de familie. De asemenea, a fost adăugat un capitol de tehnici și principii de psihoterapie. Speram că lucrarea „îndreptar practic de medicină de familie"— ediția a treia, să constituie un instrument de lucru pentru orice medic practician, prin urmare ar trebui să nu lipsească de la nici un cabinet de medicină de familie.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Indreptar practic de medicina de familie Ed.3?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Indreptar practic de medicina de familie Ed.3 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Indreptar practic de medicina de familie Ed.3 scrisă de Dumitru Matei. Indreptar practic de medicina de familie Ed.3 a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Indreptar practic de medicina de familie Ed.3 este editura AMALTEA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura AMALTEA aici. Cartea Indreptar practic de medicina de familie Ed.3 face parte din categoria Medicina. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 403 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Indreptar practic de medicina de familie Ed.3 și, de asemenea, sperăm că autorul Dumitru Matei, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INDREPTAR PRACTIC DE MEDICINA DE FAMILIE ED.3 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

32 secunde