Rezumat Romanii supt Mihai Voievod-Viteazul - Nicolae Balcescu

Românii supt Mihai-Voievod Viteazul, opera lui Nicolae Bălcescu, este partea cea mai vie a patrimoniului cultural pe care gânditorii secololului al XIX-lea au lăsat-o urmașilor.   Între operele așa de învechite ale literaturei noastre de acuma aproape o jumătate de veac, este una, cartea aceea de aur, unde povestirea are farmecul legendei, unde stilul înțelept și fără de pretenții sună pe alocurea, în simplicitatea lui mândră, ca un fragment de epopee, e Istoria lui Mihai Viteazul.
Citește tot rezumatul cărții Romanii supt Mihai Voievod-Viteazul... - NICOLAE IORGA   Românii supt Mihai-Voievod Viteazul, opera strălucitoare sub aspectul stilului, construită în gen antic și în care eroul principal capătă dimensiuni de epopee, a folosit pentru a reliefa problemele de bază în fața cărora stătea poporul român: unitatea și independența națională. (...) - DAN BERINDEI Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Romanii supt Mihai Voievod-Viteazul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Romanii supt Mihai Voievod-Viteazul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Romanii supt Mihai Voievod-Viteazul scrisă de Nicolae Balcescu. Romanii supt Mihai Voievod-Viteazul a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Romanii supt Mihai Voievod-Viteazul este editura MINERVA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MINERVA aici. Cartea Romanii supt Mihai Voievod-Viteazul face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 560 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Romanii supt Mihai Voievod-Viteazul și, de asemenea, sperăm că autorul Nicolae Balcescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ROMANII SUPT MIHAI VOIEVOD-VITEAZUL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde