Rezumat Comoara din insula - Robert Louis Stevenson

Misterul unei hărți, căutarea unei comori pe o insulă îndepărtată, imprevizibilul călătoriei pe mare alături de o ceată de pirați și înfruntarea pe viață și pe moarte cu aceștia – cum ar putea un adolescent să iasă cu bine din vâltoarea unor asemenea evenimente?   De mai bine de 130 de ani, de când a fost scrisă, Comoară din insula aprinde imaginația generațiilor de cititori cu povestea fascinantă a lui Jim Hawkins – o poveste despre lăcomie și trădare, dar și despre putere, curaj și înțelepciune.
Citește tot rezumatul cărții Comoara din insula...   Din momentul în care oaspetele ciudat poposește la hanul Admiral Benbow și până la ancorarea norocoasei Hispaniola, cititorul urmărește cu emoție aventurile palpitante ale tânărului Jim și maturizarea acestuia, într-un periplu spectaculos. Cum va reuși entuziastul Jim Hawkins să-și îndeplinească țelurile? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Comoara din insula?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Comoara din insula și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Comoara din insula scrisă de Robert Louis Stevenson. Comoara din insula a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Comoara din insula este editura MINERVA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MINERVA aici. Cartea Comoara din insula face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 255 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Comoara din insula și, de asemenea, sperăm că autorul Robert Louis Stevenson, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII COMOARA DIN INSULA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde