Rezumat Drept penal. Partea generala Vol.2 - Florin Streteanu, Daniel Nitu

Drept penal. Partea generală. Volumul II La mai bine de trei ani de la apariția volumului I, vede lumina tiparului și volumul II al lucrării Drept penal. Partea generală. Răbdarea cititorilor este răsplătită cu o lucrare analitică, ce aduce în discuție numeroase probleme controversate și oferă soluții argumentate pentru acestea.
Citește tot rezumatul cărții Drept penal. Partea generala Vol.2... De asemenea, s-a menținut și de această dată un echilibru între prezentarea pe baze comparatiste a instituțiilor abordate și analiza doctrinei și jurisprudenței naționale. Urmând programa disciplinei Drept penal, partea generală de la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, volumul ÎI supune analizei: unitatea și pluralitatea de infracțiuni, autoratul și participația, pedepsele aplicabile persoanei fizice, individualizarea judiciară a acestor pedepse, precum și individualizarea judiciară a executării pedepsei. Ultimele șase capitole din programa își vor găsi locul într-un al treilea volum, ce va fi publicat în viitorul apropiat. Chiar dacă lucrarea de față se adresează în primul rând studenților, lectura acesteia oferă, deopotrivă, provocări și soluții tuturor celor interesați de dreptul penal, fie că este vorba despre cei care se pregătesc pentru examenele de admitere în profesiile juridice sau de practicienii dreptului. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Drept penal. Partea generala Vol.2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Drept penal. Partea generala Vol.2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Drept penal. Partea generala Vol.2 scrisă de Florin Streteanu, Daniel Nitu. Drept penal. Partea generala Vol.2 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Drept penal. Partea generala Vol.2 este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Drept penal. Partea generala Vol.2 face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 616 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Drept penal. Partea generala Vol.2 și, de asemenea, sperăm că autorul Florin Streteanu, Daniel Nitu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DREPT PENAL. PARTEA GENERALA VOL.2 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde