Rezumat Drept Penal. Partea Generala Vol.1 - Florin Streteanu, Daniel Nitu - Florin Streteanu, Daniel Nitu

Fără a renunța la unele instituții tradiționale pentru dreptul nostru, noul Cod penal aduce cu sine numeroase elemente de inedit, în încercarea de a racorda legislația internă la tendințele actuale din sistemele penale europene.
Citește tot rezumatul cărții Drept Penal. Partea Generala Vol.1 - Florin Streteanu, Daniel Nitu... Lucrarea Drept penal. Partea generală. Vol. I își propune ca, într-un stil clar și concis, dar și cu numeroase incursiuni în dreptul comparat, element definitoriu pentru școala de la Cluj, să servească la o cât mai bună înțelegere a principalelor instituții de drept penal, partea generală, în acord cu noua legislație. Volumul I al lucrării – respectând programa universitară a disciplinei Drept penal, partea generală de la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – este rezervat analizei principiilor fundamentale ale dreptului penal, legii penale și limitelor aplicării sale, teoriei generale a infracțiunii și fazelor infracțiunii intenționate. Adresată în primul rând studenților din anul II, lucrarea – prin nivelul analizei la care autorii recurg – se va dovedi, în egală măsură, de un real folos și celor aflați în pregătirea examenelor de acces în principalele profesii juridice, dar și teoreticienilor și practicienilor ale căror preocupări profesional-științifice intersectează sfera dreptului penal Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Drept Penal. Partea Generala Vol.1 - Florin Streteanu, Daniel Nitu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Drept Penal. Partea Generala Vol.1 - Florin Streteanu, Daniel Nitu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Drept Penal. Partea Generala Vol.1 - Florin Streteanu, Daniel Nitu scrisă de Florin Streteanu, Daniel Nitu. Drept Penal. Partea Generala Vol.1 - Florin Streteanu, Daniel Nitu a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Drept Penal. Partea Generala Vol.1 - Florin Streteanu, Daniel Nitu este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Drept Penal. Partea Generala Vol.1 - Florin Streteanu, Daniel Nitu face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 520 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Drept Penal. Partea Generala Vol.1 - Florin Streteanu, Daniel Nitu și, de asemenea, sperăm că autorul Florin Streteanu, Daniel Nitu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DREPT PENAL. PARTEA GENERALA VOL.1 - FLORIN STRETEANU, DANIEL NITU PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde