Rezumat Drept Penal. Partea Generala Vol.1 - Florin Streteanu, Daniel Nitu

Fără a renunța la unele instituții tradiționale pentru dreptul nostru, noul Cod penal aduce cu sine numeroase elemente de inedit, în încercarea de a racorda legislația internă la tendințele actuale din sistemele penale europene.
Citește tot rezumatul cărții Drept Penal. Partea Generala Vol.1... Lucrarea Drept penal. Partea generală. Vol. I își propune ca, într-un stil clar și concis, dar și cu numeroase incursiuni în dreptul comparat, element definitoriu pentru școala de la Cluj, să servească la o cât mai bună înțelegere a principalelor instituții de drept penal, partea generală, în acord cu noua legislație. Volumul I al lucrării – respectând programa universitară a disciplinei Drept penal, partea generală de la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – este rezervat analizei principiilor fundamentale ale dreptului penal, legii penale și limitelor aplicării sale, teoriei generale a infracțiunii și fazelor infracțiunii intenționate. Adresată în primul rând studenților din anul II, lucrarea – prin nivelul analizei la care autorii recurg – se va dovedi, în egală măsură, de un real folos și celor aflați în pregătirea examenelor de acces în principalele profesii juridice, dar și teoreticienilor și practicienilor ale căror preocupări profesional-științifice intersectează sfera dreptului penal Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Drept Penal. Partea Generala Vol.1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Drept Penal. Partea Generala Vol.1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Drept Penal. Partea Generala Vol.1 scrisă de Florin Streteanu, Daniel Nitu. Drept Penal. Partea Generala Vol.1 a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Drept Penal. Partea Generala Vol.1 este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Drept Penal. Partea Generala Vol.1 face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 520 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Drept Penal. Partea Generala Vol.1 și, de asemenea, sperăm că autorul Florin Streteanu, Daniel Nitu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde