Rezumat Manualul si fragmente - Epictet

Considerat drept una dintre cărțile esențiale ale umanității, Manualul a fost utilizat încă din antichitate drept un instrument de perfecționare a omului în toate societățile secrete și în școlile de înalte aspirații umaniste.
Citește tot rezumatul cărții Manualul si fragmente... Se publică acum în două versiuni interpretative pentru a i se putea înțelege mai profund semnificațiile. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Manualul si fragmente?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Manualul si fragmente și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Manualul si fragmente scrisă de Epictet. Manualul si fragmente a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Manualul si fragmente este editura SAECULUM VIZUAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SAECULUM VIZUAL aici. Cartea Manualul si fragmente face parte din categoria Filosofie Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 144 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Manualul si fragmente și, de asemenea, sperăm că autorul Epictet, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde