Rezumat Amintiri din tunelurile metroului bucurestean - Dorel Ianus

Câteva sute de mii de oameni circulă zilnic cu metroul Capitalei, grăbiți să ajungă la destinație, să iasă din tunelurile grație cărora fac o atât de mare economie de timp. Mute, tunelurile nu vorbesc despre viața lor, începută în urmă cu patruzeci de ani.
Citește tot rezumatul cărții Amintiri din tunelurile metroului bucurestean... Nici atunci nu „vorbeau” prea mult. Deși construcții cu un ridicat grad de dificultate, au fost realizate relativ discret, fără să aducă prejudicii majore activităților urbane cotidiene. Au fost realizate de oameni, mii, din cele mai diferite domenii, care, prinși între chingile indicațiilor și raportările entuziaste ale partidului, ostilitatea subsolului Bucureștiului, noutatea întreprinderii, au reușit să ducă la capăt aventura tehnică în care au fost implicați. Autorul acestei cărți este unul dintre acești oameni. Amintirile sale ne vorbesc cu simplitate, cu obiectivitate, dar și cu căldură, despre o istorie ai cărei beneficiari suntem și pe care ar trebui să fim nu doar curioși, ci și datori, să o cunoaștem. Ca un omagiu adus celor care au început istoria metroului „nostru”. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Amintiri din tunelurile metroului bucurestean?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Amintiri din tunelurile metroului bucurestean și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Amintiri din tunelurile metroului bucurestean scrisă de Dorel Ianus. Amintiri din tunelurile metroului bucurestean a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Amintiri din tunelurile metroului bucurestean este editura MERONIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MERONIA aici. Cartea Amintiri din tunelurile metroului bucurestean face parte din categoria Memorii Jurnal. Este o carte rezonabil de groasă - are 240 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Amintiri din tunelurile metroului bucurestean și, de asemenea, sperăm că autorul Dorel Ianus, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII AMINTIRI DIN TUNELURILE METROULUI BUCURESTEAN PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde