Rezumat Cartea contemplarii lui Dumnezeu - Ramon Llull

Cartea contemplării lui Dumnezeu este prima dintre lucrările lui Ramon Llull consacrate găsirii unei „arte” sau metode de a-l cunoaște și iubi pe Dumnezeul cel adevărat, al creștinilor. Este o artă a contemplării făcută în realitate ca suma a diferite arte, toate orientate spre ceea ce Llull numește „prima intenție”: cunoașterea, iubirea și slujirea lui Dumnezeu și care exprimă finalitatea, motivul, rațiunea ultimă pentru care omul există (pentru care l-a creat Dumnezeu).
Citește tot rezumatul cărții Cartea contemplarii lui Dumnezeu... Aceste arte includ tehnici pentru disputele cu necredincioșii, pentru a alcătui discursuri bune, pentru a învăța să-ți iubești dușmanii, pentru consolarea de nenorociri etc. etc., pe care, într-o formă rezumată, le enumera Llull însuși în capitolul final, 366, unde explică multiplele foloase ale cărții. Toate însă converg spre modul de a deprinde (și de a transmite) cunoașterea și iubirea adevăratului Dumnezeu. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cartea contemplarii lui Dumnezeu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cartea contemplarii lui Dumnezeu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cartea contemplarii lui Dumnezeu scrisă de Ramon Llull. Cartea contemplarii lui Dumnezeu a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cartea contemplarii lui Dumnezeu este editura MERONIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MERONIA aici. Cartea Cartea contemplarii lui Dumnezeu face parte din categoria Crestinism. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 334 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cartea contemplarii lui Dumnezeu și, de asemenea, sperăm că autorul Ramon Llull, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CARTEA CONTEMPLARII LUI DUMNEZEU PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde