Rezumat Cititorul din pestera Ed.2017 - Rui Zink

Cititorul din peșteră a apărut în 2006, cu prilejul Zilei Mondiale a Lecturii. Povestea, spusă cu umor și fără ostentație moralizatoare, este a unui copil debusolat care descoperă lumea și se descoperă pe sine călătorind prin lumile literaturii.
Citește tot rezumatul cărții Cititorul din pestera Ed.2017... În 2010 a apărut la Lisabona o a doua ediție a cărții, adăugită, care face obiectul traducerii de față. Adevărata libertate, chiar cea adevărată, este lectura. Când scriu sunt prizonierul stilului meu, al micuței mele lumi interioare, al micuței mele lumi exterioare, al temelor care mă obsedează, al temelor pe care le pot atinge fără să par prea disonant. Dar când citesc... Nu există îngrădiri – doar miile de ani de cuvinte și imaginație, cei ai generațiilor și generațiilor de scriitori... - Rui Zink O parabolă despre lumea de azi și o minunată lecție de citit. - Ioana Pârvulescu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cititorul din pestera Ed.2017?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cititorul din pestera Ed.2017 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cititorul din pestera Ed.2017 scrisă de Rui Zink. Cititorul din pestera Ed.2017 a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Cititorul din pestera Ed.2017 este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 16 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Cititorul din pestera Ed.2017 este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Cititorul din pestera Ed.2017 face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 120 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cititorul din pestera Ed.2017 și, de asemenea, sperăm că autorul Rui Zink, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CITITORUL DIN PESTERA ED.2017 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde