Rezumat Mostenirea - Jean-Paul Dubois

Paul Katrakilis este nepotul unuia dintre doctorii lui Stalin, Spyridon, care a părăsit Uniunea Sovietică îndată după moartea dictatorului și s-a stabilit la Toulouse. Tatăl tânărului, Adrian, este, de asemenea, medic de profesie.
Citește tot rezumatul cărții Mostenirea... Ca și tatăl și bunicul său, Paul a studiat medicina, deși nu are nicio vocație. Familia Katrakilis? Excentrică. Nebuna, poate. Toți membrii ei, inclusiv mama și unchiul au sfârșit prin a se sinucide. Paul are propria lui existență, diferită de a familiei. Unica perioadă fericită din viața lui o reprezintă anii petrecuți în Florida, Miami. Aici el își întâlnește marea dragoste și descoperă existența unui sport a cărui frumusețe îl fascinează – pelota bască. Acești ani fericiți trec repede. După moartea tatălui sau înțelege secretele bine ascunse ale familiei. Va ocupa Paul locul în rândul celor incapabili să trăiască sau își va urma propriul destin? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mostenirea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mostenirea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mostenirea scrisă de Jean-Paul Dubois. Mostenirea a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Mostenirea este editura MINERVA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MINERVA aici. Cartea Mostenirea face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mostenirea și, de asemenea, sperăm că autorul Jean-Paul Dubois, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MOSTENIREA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde