Rezumat Dependenti de iubire - Cristina Georgiana

Dependenți de iubire reprezintă Partea I din seria Pentru totdeauna. Un el plin de sine, al cărui orgoliu este nemărginit. O ea cu principii bine stabilite, care nu vrea să audă de tipi ca el. Când două personalități diferite se întâlnesc ies scântei.
Citește tot rezumatul cărții Dependenti de iubire... Ai zice că nimic bun nu are cum să se întâmple, dar nu poți opri ceea ce ți-e predestinat. Ura se transformă în dragoste. Iubirea devine pe zi ce trece tot mai puternică, iar relația lor va fi una condimentată cu săruturi dulci și lungi, zâmbete de fericire, dar și cu certuri îngrozitoare, nopți pline de lacrimi și multe sacrificii. El o iubește. Ea îl iubește. Însă uneori iubirea nu este suficientă. Universul trebuie să lucreze în favoarea ta, iar atunci când nu o face, este imposibil să te lupți cu el. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dependenti de iubire?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dependenti de iubire și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dependenti de iubire scrisă de Cristina Georgiana. Dependenti de iubire a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Dependenti de iubire este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Dependenti de iubire face parte din categoria Carti erotice. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 496 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dependenti de iubire și, de asemenea, sperăm că autorul Cristina Georgiana, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DEPENDENTI DE IUBIRE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde