Rezumat Fratii Davenport Vol.2: Adevarul intunecat - Paula Stoianovici

Adevărul întunecat, volumul 2 face parte din seria Frații Davenport Totul pare să o ia pe un făgaș normal în viața lui Myla și a lui Roman. Se descoperă unul pe celălalt, se iubesc nebunește și își plănuiesc viitorul, care pare să arate promițător.
Citește tot rezumatul cărții Fratii Davenport Vol.2: Adevarul intunecat... Roman i se destăinuie Mylei, iar acesteia îi este tot mai greu să țină adevărul întunecat care o bântuie. Trecutul apare de nicăieri și le pune la încercare relația pe care cei doi încearcă să o construiască, Myla fiind nevoită să îi spună totul lui Roman. Dar ce vor face când, un anumit bărbat le dă viață peste cap? Va fi iubirea lor suficient de puternică să îi țină împreună sau îi va despărți pentru totdeauna? „Începem o adevărată călătorie împreună. Încet, trebuie să las totul în urmă. Să las umbrele urâte ale trecutului să se evapore. Căci dacă le mai las să-mi conducă destinul, inima mea va fi făcută praf.” Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Fratii Davenport Vol.2: Adevarul intunecat?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Fratii Davenport Vol.2: Adevarul intunecat și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Fratii Davenport Vol.2: Adevarul intunecat scrisă de Paula Stoianovici. Fratii Davenport Vol.2: Adevarul intunecat a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Fratii Davenport Vol.2: Adevarul intunecat este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Fratii Davenport Vol.2: Adevarul intunecat face parte din categoria Carti erotice. Este o carte rezonabil de groasă - are 256 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Fratii Davenport Vol.2: Adevarul intunecat și, de asemenea, sperăm că autorul Paula Stoianovici, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII FRATII DAVENPORT VOL.2: ADEVARUL INTUNECAT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde