Rezumat Insula delincventilor Vol.1: Inceputul - Lexi B. Newman

Începutul, volumul 1 din seria Insula delicvenților KJ Collins e trimisă la centru de reeducare de către mama sa, în speranța că aceasta va deveni acea față ascultătoare pe care și-o dorește.
Citește tot rezumatul cărții Insula delincventilor Vol.1: Inceputul... Însă J.R.S. Maui nu e nici pe departe un centru normal pentru adolescenți problematici, situat pe o insulă a paradisului din Hawaii. De îndată ce KJ trece pragul instituției, lucruri ciudate încep să se întâmple. Îl cunoaște pe Drake Monroe, un băiat cu sânge latin, un veteran al locului, care seamănă mai mult cu un centru de detenție. Încă de la început, KJ se simte atrasă de el, în ciuda avertismentelor primite din partea celor care ajung să o înconjoare. Dar nimic nu e ceea ce pare a fi. Mai ales când în peisaj apare Mason Alrick, un paznic al locului, care sădește în sinea lui KJ o sămânță a îndoielii și care încearcă din ce în ce mai mult să o îndepărteze de băiatul latino-american. Odată cu sinuciderea subită a colegei de cameră, KJ intră în conflict direct cu cei doi și noi secrete ies la iveală, secrete sumbre, aflând în cele din urmă ca relația dintre Alrick și Monroe trece dincolo de porțile instituției în care sunt închiși și că unul dintre ei nu e nici pe departe atât de inocent. KJ ajunge în momentul în care nu știe în cine să aibă încredere. Alrick sau Monroe? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Insula delincventilor Vol.1: Inceputul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Insula delincventilor Vol.1: Inceputul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Insula delincventilor Vol.1: Inceputul scrisă de Lexi B. Newman. Insula delincventilor Vol.1: Inceputul a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Insula delincventilor Vol.1: Inceputul este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Insula delincventilor Vol.1: Inceputul face parte din categoria Carti erotice. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 384 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Insula delincventilor Vol.1: Inceputul și, de asemenea, sperăm că autorul Lexi B. Newman, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INSULA DELINCVENTILOR VOL.1: INCEPUTUL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde