Rezumat Insula delincventilor Vol.3: Renasterea - Lexi B. Newman

Renașterea, volumul 3 din seria Insula delicvenților Drake Monroe e torturat de fantasmele trecutului. Deși încearcă să le dea uitării, internându-se de bună voie în Sanatoriul Kula, acestea devin din ce în ce mai greu de îndurat și controlat.
Citește tot rezumatul cărții Insula delincventilor Vol.3: Renasterea... Copleșit de vinovăție și de sentimentele pe care nu a reușit niciodată să și le reprime, Holly Alrick e tot mai prezentă în gândurile sale, cu toate că au trecut opt ani de când prima lui poveste de iubire s-a sfârșit dezastruos. Însă, când se așteaptă mai puțin, în viața lui apare Charlie, o veche pacientă a sanatoriului, care îi amintește constant de faptul că oricine merită o a doua șansă. Cu toate că aceasta ține amintirea lui Holly constant vie, reușește să lege un soi de prietenie cu ea, înainte de a afla că, atât roșcată, cât și instituția, ascund lucruri vitale pentru sănătatea lui mintală. Însă Charlie nu e singura fantasmă care prinde subit viața, dându-i lumea peste cap. Cei vinovați de coșmarurile nesfârșite ale lui Drake revin cu forța în viața lui, amenințându-i până și ultimul strop de fericire și răbdare. Va fi Drake în stare să-și protejeze femeia iubită de violența celor pe care îi numește „prieteni”, un lucru pe care nu a reușit să-l facă în trecut, sau istoria se va repeta? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Insula delincventilor Vol.3: Renasterea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Insula delincventilor Vol.3: Renasterea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Insula delincventilor Vol.3: Renasterea scrisă de Lexi B. Newman. Insula delincventilor Vol.3: Renasterea a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Insula delincventilor Vol.3: Renasterea este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Insula delincventilor Vol.3: Renasterea face parte din categoria Carti erotice. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 384 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Insula delincventilor Vol.3: Renasterea și, de asemenea, sperăm că autorul Lexi B. Newman, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde