Rezumat Cazul doctorului Kukotki - Ludmila Ulitkaia

Peste jumatate de secol de istorie a Rusiei e panoramata in acest roman vast, bogat in evenimente, in care evolueaza doctorul Kukotki si familia sa. Dincolo de inefabilul dar al povestitului etalat cu stralucire de Ludmila Ulitkaia, importante sunt problemele etice - mai ales raportul dintre stiinta si religie -, dezbatute firesc, asa cum de altfel apar in toata proza sa.
Citește tot rezumatul cărții Cazul doctorului Kukotki...   Tanarul chirurg si obstetrician Pavel Alekseevici Kukotki, descendent dintr-o familie cu multi medici vestiti, are un dar pe care nici o stiinta nu-l poate explica: vederea lui patrunde in corpul pacientului, identificand cu precizie cauza oricarei boli. Darul dispare insa ori de cate ori are relatii sexuale. De aceea doctorul evita legaturile amoroase, pana cand o intalneste pe Elena Gheorghievna, care, dupa ce reuseste sa o smulga din ghearele mortii, ii devine sotie. Anii trec, istoria navaleste peste noua familie, si o vorba aruncata fara voie creeaza falii adanci intre membrii ei, punand in miscare o spirala tragica, cu accente de realism magic.   Cazul doctorului Kukotki este saga unei generatii si o explorare indrazneata a memoriei, medicinei, eticii, misticismului si iubirii. - Foreword Reviews Ulitkaia a reusit sa impleteasca organic tesatura traditionala a unui roman de familie, cu relatiile dintre generatii, iubiri, drame si tragedii, dintr-o perspectiva moderna conform careia corpul femeii devine o  metafora filozofica universala. - Sovremennaia russkaia literatura   Un roman amplu plin de pasiune care, imbinand realismul precis cu incursiunile metafizice, va va captiva si delecta. - Publishers Weekly   Ludmila Ulitkaia este un Tolstoi al secolului XXI. - Russia Beyond Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cazul doctorului Kukotki?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cazul doctorului Kukotki și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cazul doctorului Kukotki scrisă de Ludmila Ulitkaia. Cazul doctorului Kukotki a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Cazul doctorului Kukotki este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 17 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Cazul doctorului Kukotki este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Cazul doctorului Kukotki face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 440 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cazul doctorului Kukotki și, de asemenea, sperăm că autorul Ludmila Ulitkaia, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CAZUL DOCTORULUI KUKOTKI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde