Rezumat Gradina de vara - Paullina Simons

Titlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 15 ianuarie 2021. Ultimul volum al trilogiei Calaretul de arama  O epopee magistral zugravita, un adevarat regal literar, unic si ravasitor, care cuprinde doua treimi din secolul XX si se intinde pe trei continente   Totul a inceput cu povestea de dragoste dintre Tatiana si Alexander in Leningradul sfasiat de razboi.
Citește tot rezumatul cărții Gradina de vara... Acum, destinul lor se implineste in tara tuturor posibilitatilor - sau asa pare...   Tatiana si Alexander au trait toate experientele ingrozitoare ale secolului XX. Dupa ani de despartire, au reusit sa-si impleteasca din nou destinele in America, taramul visurilor lor. Il au pe Anthony, incununarea dragostei lor, o dragoste ce s-a dovedit mai puternica decat napasta pogorata asupra intregii omeniri. Dar se simt straini. Intr-o lume dominata de teama si neincredere, sub norii amenintatori ai Razboiului Rece, forte malefice le pun soarta in pericol. Vor reusi oare sa-si croiasca o noua viata si sa-si gaseasca fericirea in acest nou Taram al Fagaduintei? Sau fantomele trecutului le vor spulbera sperantele, innegurand pana si destinul primului lor nascut? Este greu sa ignori povestea de dragoste inserata intr-o naratiune cu adevarat grandioasa. Romanul Pe aripile vantului al lui Margaret Mitchell ramane prototipul acestui gen literar, in care Razboi si pace al lui Tolstoi culege elogiile literare... Se observa repede ca autoarea de origine rusa Paullina Simons stapaneste acest gen de saga romantica... Ea poate sa faca demonstratii puternice despre trainicia spiritului uman, dar niciodata in detrimentul pasajelor descriptive pline de stralucire, forta si frumusete. - Barry Forshaw, Amazon, despre Calaretul de arama Paullina Simons s-a nascut in Sankt Petersburg si la varsta de zece ani a emigrat in Statele Unite impreuna cu familia ei. A absolvit Stiinte Politice la Universitatea din Kansas si a lucrat ca jurnalista in domeniul financiar si traducatoare. Pe langa bine-cunoscuta sa trilogie, Calaretul de arama, multe dintre romanele Paullinei au dobandit popularitate internationala, ajungand pe listele celor mai vandute carti in numeroase tari. In prezent, Paullina si sotul ei locuiesc in Long Island, New York, si au patru copii, una dintre fete purtand numele eroinei din Calaretul de arama, Tatiana. La Editura Epica, de aceeasi autoare, au aparut: •  Calaretul de arama •  T atiana si Alexander •  Gradina de vara Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Gradina de vara?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Gradina de vara și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Gradina de vara scrisă de Paullina Simons. Gradina de vara a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Gradina de vara este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 5 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Gradina de vara este editura EPICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPICA aici. Cartea Gradina de vara face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte 976 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Gradina de vara și, de asemenea, sperăm că autorul Paullina Simons, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII GRADINA DE VARA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde