Rezumat Curs de legislatie rutiera. Intrebari si teste Ed.2021 - Valentin Constantin Marin

Contine modificarile aduse de OUG 152/2020 intrate in vigoare la 1 septembrie 2020, Legea 271/2020 intrate in vigoare la 28 noiembrie 2020 si OUG 226/2020 intrate in vigoare la data de 1 ianuarie 2021. Pentru a veni in intampinarea dorintei candidatilor de a promova examenul pentru obtinerea categoriilor AM, A1, A2, A si a categoriei B, a fost elaborat prezentul curs in care veti primi informatiile necesare, cu explicatiile de rigoare structurate intr-o succesiune logica, facand astfel din invatat o activitate placuta si accesibila tuturor.
Citește tot rezumatul cărții Curs de legislatie rutiera. Intrebari si teste Ed.2021... De remarcat este faptul ca s-a procedat la explicarea indicatoarelor rutiere, alaturand semnificatiei acestora obligatiile care revin conducatorilor auto la intalnirea lor, contribuind astfel la formarea conduitei necesare in trafic, ceea ce reprezinta un atu important in alegerea acestei lucrari fata de cele deja existente pe piata, care se rezuma doar la prezentarea normelor rutiere si asimilarea lor prin rezolvarea de teste.   Avem convingerea ca lucrarea de fata va va fi de un real folos pentru promovarea examenului de obtinere a permisului de conducere si o consideram, totodata, un ghid util, pe viitor, pentru orice conducator auto. Este un volum care merita pe deplin sa fie rasfoit si analizat pentru diverse situatii din trafic, reprezentand o lectura vie, incitanta, si nu o carte abandonata intr-un sertar, printre alte obiecte inutile. - Colonel (r) de politie ing. Gino-Theodor Bosman, Fost sef Serviciu regim Permise de conducere si Examinari din DRPCIV, Maior (r) de politie av. Ioan Roman Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Curs de legislatie rutiera. Intrebari si teste Ed.2021?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Curs de legislatie rutiera. Intrebari si teste Ed.2021 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Curs de legislatie rutiera. Intrebari si teste Ed.2021 scrisă de Valentin Constantin Marin. Curs de legislatie rutiera. Intrebari si teste Ed.2021 a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Curs de legislatie rutiera. Intrebari si teste Ed.2021 este editura CORINT - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CORINT aici. Cartea Curs de legislatie rutiera. Intrebari si teste Ed.2021 face parte din categoria Legislatie Rutiera. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 440 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Curs de legislatie rutiera. Intrebari si teste Ed.2021 și, de asemenea, sperăm că autorul Valentin Constantin Marin, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde