Rezumat Samanul si Christul - Daniel Meurois

Cu aceasta naratiune ce ne face sa penetram in fascinanta cultura amerindiana a secolului al 17-lea, Daniel Meurois ne ofera o marturie ce vorbeste inimilor celor ce aspira la o spiritualitate spontana, deschisa si fara varsta.
Citește tot rezumatul cărții Samanul si Christul...   Folosindu-se inca o data de capacitatea sa naturala de investigare a Memoriei Universului - Akasha - ne invita sa-l urmam de-a lungul parcursului exceptional al unui „saman vindecator” din regiunea Marilor Lacuri canadiene, intr-un timp in care misionarii crestini faceau orice pentru a-si impune credinta lor.   Aceasta opera este unica pentru ca se situeaza in punctul de intalnire dintre doua culturi cunoscute a fi ireconciliabile si pentru ca relateaza experiente transcedentale intr-o natura inca virgina cu imersiuni fuzionale in constiinta animala. Lupte fratricide, jafuri, epidemii si deportari alterneaza cu cautarea viziunilor, cu ritualurile de conexiune cu Stramosii si cu iluminari fulgurante ale constiintei pentru a construi o invatatura care hraneste sufletul.   Emotionanta si intriganta, aceasta naratiune ca o fresca, aduce intensitatea unei autentice initieri propusa intregii noastre societati aflata in nevoia de regasire a Sacralitatii Vietii. Un imn veritabil dedicat Mamei-Pamant dar si respectului tuturor culturilor, Samanul si Christul ne indica foarte clar calea salvatoare a unei posibile intoarceri la Sursa.   In civilizatia noastra care deabia incepe sa devina constienta de ratacirile sale si de necesitatea de a redescoperi o sacralitate fundamentala fara dogma sau frontiere, aceasta carte - in legatura directa cu prezentul nostru - este o reala invitatie de a se redresa, de a se uimi apoi de a iubi. Daniel Meurois, autor a 40 de carti, dintre care numeroase bestseller-uri, este scriitorul francofon cel mai citit din 1980 incoace in domeniul cautarii spirituale in afara dogmei. Cele 160 de traduceri repartizate in 17 limbi il inscriu ca pionier al Noii Constiinte, un martor care exploreaza cu curaj universul spiritului. Daniel Meurois traieste aproape de Quebec, unde continua fara oprire munca sa de deschidere a inimilor prin opera sa literara unica, seminarii si conferinte. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Samanul si Christul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Samanul si Christul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Samanul si Christul scrisă de Daniel Meurois. Samanul si Christul a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Samanul si Christul este editura SOLISIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SOLISIS aici. Cartea Samanul si Christul face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 384 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Samanul si Christul și, de asemenea, sperăm că autorul Daniel Meurois, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde