Rezumat Viata dincolo de mormant - Scarlat Demetrescu

Ca si crestinismul la inceputul lui, si spiritismul in primele timpuri a fost batjocorit, calomniat, persecutat, pentru ca aducea la cunostinta lucruri noi pe care stiinta nu le putea explica. Dar timpul isi face opera lui.
Citește tot rezumatul cărții Viata dincolo de mormant... Omul vede, reflecteaza, oscileaza si mai apoi se convinge. Azi aceste manifestari cuprind tot pamantul. Pe cand la inceput ele erau simple si vulgare, azi imbraca un caracter tot mai inalt. Mediumi scriu comunicari transmise de duhuri din spatiu. Instrumente muzicale canta fara contactul omului. Creioanele scriu singure pe hartie, conduse de o mana nevazuta. Se aud voci din spatiu, rasuna melodii sublime care par a cobori din cer, tulburand chiar si pe cei mai materialisti. In fine, in timpurile din urma, entitati din lumea invizibila se incorporeaza in cate un medium adormit si comunica prin viu grai asistentilor lucruri din trecut sau care se vor realiza in viitor. - Scarlat Demetrescu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Viata dincolo de mormant?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Viata dincolo de mormant și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Viata dincolo de mormant scrisă de Scarlat Demetrescu. Viata dincolo de mormant a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Viata dincolo de mormant este editura HOFFMAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HOFFMAN aici. Cartea Viata dincolo de mormant face parte din categoria Categoria: Literatura clasica. Este o carte rezonabil de groasă - are 218 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Viata dincolo de mormant și, de asemenea, sperăm că autorul Scarlat Demetrescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII VIATA DINCOLO DE MORMANT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde