Rezumat Mirona - Cella Serghi

Intrebata, deseori, care e cartea mea preferata, de care dintre eroinele mele ma simt mai legata, am raspuns fara ezitare: Mirona. Poate fiindca mai mult pentru ea am suferit, pentru aceasta carte pe care am scris-o impreuna in noptile in care timpul parca inceta sa mai curga in clepsidra.
Citește tot rezumatul cărții Mirona... "Timpul aici nu are nicio masura, spune Rainer Maria Rilke, intr-o scrisoare catre un tanar poet. Un an nu conteaza. Zece ani nu inseamna nimic. Sa nu socotesti, ci sa cresti ca arborele pe care seva nu-l grabeste, care rezista increzator marilor vanturi ale primaverii fara sa-i fie teama ca vara ar putea sa nu vina. Vara vine. Dar nu vine decat pentru cei care stiu sa astepte tot asa de linistiti si receptivi, ca si cand ar avea eternitatea in fata lor. Invat asta in fiecare zi, cu pretul suferintelor pe care le binecuvantez". Cu pretul suferintelor pe care le binecuvantez s-a nascut Mirona. I-am transmis durerea si bucuriile mele, blestemul si fericirea de a fi scriitor, curajul de a pierde azi pentru a castiga maine. Fiindca atunci cand se termina cartea, fiecare simte ca exista un maine, ca "azi" e doar o repriza intr-un meci care va fi castigat. - Cella Serghi Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mirona?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mirona și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mirona scrisă de Cella Serghi. Mirona a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Mirona este editura HOFFMAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HOFFMAN aici. Cartea Mirona face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 458 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mirona și, de asemenea, sperăm că autorul Cella Serghi, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde