Rezumat Sub semnul clepsidrei - Adriana Mot

Cum ar fi daca cineva te-ar rapi aparent fara niciun motiv in toiul noptii? Noua oameni obisnuiti vor trece prin aceasta experienta pe parcursul paginilor acestui roman. Un joc malefic pus la cale de un om care nu-si mai doreste nimic de la viata.
Citește tot rezumatul cărții Sub semnul clepsidrei... Cu o singura exceptie: timp.   O camera intunecata in care o clepsidra decide cine traieste si cine moare. Vieti la prima vedere perfecte, dar pline de secrete murdare. Vor reactiona participantii conform asteptarilor sau vor pierde inca dinainte de a-l incepe? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sub semnul clepsidrei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sub semnul clepsidrei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sub semnul clepsidrei scrisă de Adriana Mot. Sub semnul clepsidrei a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Sub semnul clepsidrei este editura LEBADA NEAGRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LEBADA NEAGRA aici. Cartea Sub semnul clepsidrei face parte din categoria Categoria: Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 304 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sub semnul clepsidrei și, de asemenea, sperăm că autorul Adriana Mot, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SUB SEMNUL CLEPSIDREI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde