Rezumat Cele douasprezece vieti ale lui Alfred Hitchcock - Edward White

Cele douasprezece vieti ale lui Alfred Hitchcock. O anatomie a maestrului suspansului   • Titlu desemnat de Economist drept cea mai buna carte din 2021. • Volum finalist al Premiului Edgar 2022 pentru cea mai buna biografie.
Citește tot rezumatul cărții Cele douasprezece vieti ale lui Alfred Hitchcock... Biografia celui mai iconic regizor al secolului XX, Cele douasprezece vieti ale lui Alfred Hitchcock: O anatomie a maestrului suspansului, exploreaza fenomenul Hitchcock - ce il defineste, cum a fost inventat, ce dezvaluie despre omul din nucleul sau si modul in care mostenirea sa continua sa modeleze lumea noastra culturala.   Potrivit Book Marks, Cele douasprezece vieti ale lui Alfred Hitchcock: O anatomie a maestrului suspansului a avut in 2021 opt recenzii "pozitive", doua recenzii "elogioase" si doua recenzii "mixte".   Aceasta carte prezinta douasprezece dintre acele "vieti", douasprezece portrete ale lui Hitchcock. Fiecare este realizat dintr-un unghi diferit, dezvaluind ceva esential despre omul care a fost Hitchcock, persoana publica pe care si-a faurit-o si despre personalitatea legendara care a devenit. Este o carte despre viata pe care Hitchcock a trait-o, dar si despre rolurile diverse pe care le-a interpretat si carora l-a dat viata; despre variile versiuni pe care si le-a faurit el insusi, dar si despre cele create de altii. Printre cele douasprezece personificari diverse il vom regasi pe Hitchcock luand chipul unui bufon nestapanit, al unui copil singuratic si speriat, al inovatorului care vine cu solutii, al cetateanului global care nu a parasit niciodata Londra si pe cel al artistului neconventional pentru care violenta si tulburarea reprezentau forte creatoare. - Edward White Traducere din limba engleza de Aryna Creanga. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cele douasprezece vieti ale lui Alfred Hitchcock?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cele douasprezece vieti ale lui Alfred Hitchcock și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cele douasprezece vieti ale lui Alfred Hitchcock scrisă de Edward White. Cele douasprezece vieti ale lui Alfred Hitchcock a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cele douasprezece vieti ale lui Alfred Hitchcock este editura LEBADA NEAGRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LEBADA NEAGRA aici. Cartea Cele douasprezece vieti ale lui Alfred Hitchcock face parte din categoria Categoria: Biografii. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 334 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cele douasprezece vieti ale lui Alfred Hitchcock și, de asemenea, sperăm că autorul Edward White, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CELE DOUASPREZECE VIETI ALE LUI ALFRED HITCHCOCK PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde