Rezumat Carticica veseliei - Imogen Harrison

Carticica veseliei. Cartea de activitati distractive Cu totii ne simtim tristi, mai ales cand lucrurile nu sunt cum ne-am dori sa fie. O cauza este faptul ca mintile noastre sunt supraincarcate de ganduri triste ceea ce pot fi foarte suparatoare si ne impiedica sa fim fericiti sau sa ne distram.
Citește tot rezumatul cărții Carticica veseliei... Carticica veseliei este un ajutor in a invata cum sa iti exprimi sentimentele in feluri clare si ofera modalitati creative de concentrare asupra lucrurilor pozitive din viata, de regasire a fericirii in viata de zi cu zi. Aceasta carte de activitati te ajuta sa: • Identifici ce te face vesel sau trist prin a-ti desena sentimentele • Renunti la gandurile triste prin a face o barcuta de hartie sa o privesti plutind departe • Creezi un sanctuar al fericirii in camera ta • Te adancesti intr-o galerie proprie de lucruri vesele • Te mandresti cu realizarile tale prin medalii de purtat confectionate de tine Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Carticica veseliei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Carticica veseliei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Carticica veseliei scrisă de Imogen Harrison. Carticica veseliei a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Carticica veseliei este editura LINGHEA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LINGHEA aici. Cartea Carticica veseliei face parte din categoria Categoria: Practic Pentru Copii. Este o carte ușor de citit, are doar 128 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Carticica veseliei și, de asemenea, sperăm că autorul Imogen Harrison, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CARTICICA VESELIEI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde