Rezumat Carticica temerilor - Imogen Harrison

C
Citește tot rezumatul cărții Carticica temerilor... articica temerilor. Carte de activitati pentru razboinici ai temerilor Temerile se manifesta sub multe forme si isi fac simtita prezenta atunci cand ne asteptam mai putin. Temerile sunt ca niste norisori care plutesc deasupra capetelor noastre impiedicandu-se amenintator din a face ceea ce dorim, stricandu-ne voia buna.  Carticica temerilor este un ajutor in a explica ce inseamna temerea, a oferi modalitati creative de calmare si distragere atunci cand temerile se ivesc. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Carticica temerilor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Carticica temerilor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Carticica temerilor scrisă de Imogen Harrison. Carticica temerilor a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Carticica temerilor este editura LINGHEA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LINGHEA aici. Cartea Carticica temerilor face parte din categoria Categoria: Practic Pentru Copii. Este o carte ușor de citit, are doar 128 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Carticica temerilor și, de asemenea, sperăm că autorul Imogen Harrison, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CARTICICA TEMERILOR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde