Rezumat Aventuri magice de iarna - Irina Vasilescu

Povesti emotionante, despre solidaritate, generozitate si incredere, cu trei copii curajosi, doi catei inimosi si un bradut norocos, care vor umple de bucurie, nostalgie si curiozitate serile copilariei si vor inspira copiii si parintii sa fie mai buni, mai deschisi, mai implicati.
Citește tot rezumatul cărții Aventuri magice de iarna... Mariuca, Matilda, Matei si catelusii lor, precum si bradutul Norocel vor fi personaje memorabile in sufletele cititorilor si exemple demne de urmat. Mariuca, Matei si Matilda, impreuna cu Bucurie, Sufletel si Norocel va vor insoti pe aripi de poveste,  in seri alb-stralucitoare de iarna, cand ingerii coboara pe Pamant si ne arata ca frigul si frica pot fi invinse cu dragoste, bunatate si curaj. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Aventuri magice de iarna?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Aventuri magice de iarna și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Aventuri magice de iarna scrisă de Irina Vasilescu. Un aspect interesant despre cartea Aventuri magice de iarna este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Aventuri magice de iarna este editura FLOARE DE IRIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura FLOARE DE IRIS aici. Cartea Aventuri magice de iarna face parte din categoria Inteligenta emotionala. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Aventuri magice de iarna și, de asemenea, sperăm că autorul Irina Vasilescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde