Rezumat Aventurile Zanei Dovlecel si alte povesti din Poiana Soarelui - Irina Vasilescu

Aventurile Zânei Dovlecel și alte povesti din Poiana Soarelui   5 povesti vesele, despre cum poți găsi soluții creative în situații dificile O carte plină de povestiri amuzante și pline de talc, numai bună de citit la ceas de seară copiilor cuminți și curioși.
Citește tot rezumatul cărții Aventurile Zanei Dovlecel si alte povesti din Poiana Soarelui... Întâmplări cu zâne curajoase și poznăște, care mai fac mici năzbâtii și cărora li se întâmplă lucruri minunate!   Le veți cunoaște pe cele cinci zâne Zâna Dovlecel, cea … pofticioasă Zână Clopoțel, cea… curajoasă Zână Rândunică, cea… inimoasă Zână Bobocel, cea… rușinoasă și frumoasa Zână Muguraș-de-brad, cea… ingenioasă și vă veți împrieteni cu… însăși Regina Zânelor! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Aventurile Zanei Dovlecel si alte povesti din Poiana Soarelui?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Aventurile Zanei Dovlecel si alte povesti din Poiana Soarelui și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Aventurile Zanei Dovlecel si alte povesti din Poiana Soarelui scrisă de Irina Vasilescu. Aventurile Zanei Dovlecel si alte povesti din Poiana Soarelui a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Aventurile Zanei Dovlecel si alte povesti din Poiana Soarelui este editura FLOARE DE IRIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura FLOARE DE IRIS aici. Cartea Aventurile Zanei Dovlecel si alte povesti din Poiana Soarelui face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 25 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Aventurile Zanei Dovlecel si alte povesti din Poiana Soarelui și, de asemenea, sperăm că autorul Irina Vasilescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde