Rezumat Calatoriile lui Gulliver - Jonathan Swift

Jonathan Swift (1667-1745), scriitor de origine irlandeză, a obținut cu Călătoriile lui Gulliver un binemeritat interes universal. Cele trei părți ale acestui roman satiric pe care le prezentăm cititorilor noștri au "tinte" distincte: dacă în Călătoria în Lilliput aluzia se referă în mod limpede la intrigile politice de la Curtea Angliei, Călătoria în Brobdingnag are o aplicație mult mai generală, în timp ce Călătoria în Lăpută este o abordare plină de aciditate a "realizărilor" Societății Științifice Regale a timpului.
Citește tot rezumatul cărții Calatoriile lui Gulliver...   Prin personalitatea și stilul său propriu, naratorul își îmbracă morala într-o platoșă de umor, reușind să elimine absurditatea printr-o satiră picantă pe alocuri și oferind chiar și evenimentelor celor mai puțin credibile o aură de real. Călătoriile lui Gulliver și-au câștigat astfel dreptul la cea mai înaltă distincție neoficială a literaturii: "O carte care nu trebuie să lipsească din nici o bibliotecă"! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Calatoriile lui Gulliver?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Calatoriile lui Gulliver și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Calatoriile lui Gulliver scrisă de Jonathan Swift. Calatoriile lui Gulliver a apărut în anul 2009. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2009 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Calatoriile lui Gulliver este editura HERRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERRA aici. Cartea Calatoriile lui Gulliver face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Calatoriile lui Gulliver și, de asemenea, sperăm că autorul Jonathan Swift, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CALATORIILE LUI GULLIVER PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde