Rezumat Provocari juridice ale unei societati in tranzitie - Gabriel Manu, Sorana Popa, Andrei Dutu-Buzura

Volumul Provocari juridice ale unei societati in tranzitie reuneste comunicarile prezentate in cadrul editiei 2023 a Conferintei stiintifice anuale a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Ecologice din Bucuresti.
Citește tot rezumatul cărții Provocari juridice ale unei societati in tranzitie...   Tema Conferintei, regasita in titlul volumului, releva intentia de a aduce in sfera cercetarii, centrata traditional pe aspecte ce deriva din aplicarea dreptului pozitiv, problematica celor mai recente dezvoltari generate de tranzitia globala si multidimensionala, ce tinde sa-si nege natura provizorie si sa devina o stare permanenta. Consecintele digitalizarii si noilor tehnologii in planul raporturilor de drept public, asupra procedurilor administrative, judiciare (civile si penale) ori electorale, modul in care tranzitia eco-climatica inoveaza institutii clasice din dreptul civil, dreptul muncii ori dreptul administrativ, sunt elementele centrale ale materialelor stiintifice prezente in volum. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Provocari juridice ale unei societati in tranzitie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Provocari juridice ale unei societati in tranzitie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Provocari juridice ale unei societati in tranzitie scrisă de Gabriel Manu, Sorana Popa, Andrei Dutu-Buzura. Provocari juridice ale unei societati in tranzitie a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Provocari juridice ale unei societati in tranzitie este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Provocari juridice ale unei societati in tranzitie este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Provocari juridice ale unei societati in tranzitie face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte rezonabil de groasă - are 216 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Provocari juridice ale unei societati in tranzitie și, de asemenea, sperăm că autorul Gabriel Manu, Sorana Popa, Andrei Dutu-Buzura, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde