Rezumat Cuore, inima de copil - Edmondo De Amicis - Edmondo de Amicis

Cuoare este un roman pentru copii scris de Edmondo De Amicis și publicat la 15 octombrie 1886, ziua deschiderii școlilor italiene. El se prezintă ca un jurnal al unui elev, în cursul anului școlar 1881-1882.
Citește tot rezumatul cărții Cuore, inima de copil - Edmondo De Amicis... Povestea se desfășoară pe cursul a celor nouă luni, adică din 17 octombrie 1881 până la 10 iulie 1882. Cartea este prezentată ca jurnalul lui Enrico Bottini, de 10 ani, un elev de clasa a III-a primară la școala Baretti din Torino.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cuore, inima de copil - Edmondo De Amicis?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cuore, inima de copil - Edmondo De Amicis și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cuore, inima de copil - Edmondo De Amicis scrisă de Edmondo de Amicis. Cuore, inima de copil - Edmondo De Amicis a apărut în anul 2003. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2003 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cuore, inima de copil - Edmondo De Amicis este editura HERRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERRA aici. Cartea Cuore, inima de copil - Edmondo De Amicis face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 320 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cuore, inima de copil - Edmondo De Amicis și, de asemenea, sperăm că autorul Edmondo de Amicis, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CUORE, INIMA DE COPIL - EDMONDO DE AMICIS PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde