Rezumat Agata murindi - Dora Pavel

Printre rudele persoanelor decedate, convocate aici de către Primărie pentru a fi martore la operațiunea de strămutare, se află și tînăra violonistă Augusta Degan. Chiar înainte de revenirea în orașul natal, Augusta încheiase un tratament psihanalitic cu terapeutul căruia continua să i se confeseze și acum.
Citește tot rezumatul cărții Agata murindi... Trauma care a stat la baza labilității psihice a protagonistei a fost moartea prematură a surorii sale Agața, petrecută în copilărie. Însă abia deshumarea la care tînăra este silită să asiste va constitui adevărata expe-riență a vindecării sale, ieșirea deplină din criză. În fața teribilei situații, Augusta își va retrăi întreg trecutul, dar își va descoperi și feminitatea. Scenele coșmărești din cimitir vor declanșa și o exhumare a instinctelor sale, care o vor arunca într-o sexualitate frenetică, dezlănțuită. Deopo-trivă erotic și morbid, Agața murind este un roman al eliberării de vinovații și spaime, scris într-o manieră cît se poate de provocatoare. Romanul Agață murind a fost distins în 2003 cu Premiul Uniunii Scriitorilor din România, iar în 2013 a apărut în versiune spaniolă la Madrid. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Agata murindi?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Agata murindi și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Agata murindi scrisă de Dora Pavel. Agata murindi a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Agata murindi este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Agata murindi face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 240 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Agata murindi și, de asemenea, sperăm că autorul Dora Pavel, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII AGATA MURINDI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde