Rezumat Balade si altele - Mihai Pascaru

"Există în poezia lui Mihai Păscaru o efervescentă a vremii pe care o regăsim cu greutate în poezia contemporană. Există, discret și puternic, în universul său poetic o anume capacitate literară de a privi mediul social dintr-o dublă perspectivă: una a omului contemporan, parte integrantă a marii agitații universale, și cealaltă profundă, înțeleaptă, degajată uneori, specifică individului capabil să se ancoreze în valorile eterne, depășind rigorile timpului biologic (...)", de L.
Citește tot rezumatul cărții Balade si altele... Șandru Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Balade si altele?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Balade si altele și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Balade si altele scrisă de Mihai Pascaru. Balade si altele a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Balade si altele este editura LIMES - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LIMES aici. Cartea Balade si altele face parte din categoria Poezie. Este o carte subțirică, are numai 80 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Balade si altele și, de asemenea, sperăm că autorul Mihai Pascaru, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII BALADE SI ALTELE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde