Rezumat Ipoteza Dumnezeu. O Noua Abordare A Celei Mai Vechi Dezbateri Din Istorie - Gerald Benedict

   Există sau nu (un) Dumnezeu? Teiștii ar răspunde la această întrebare cu da, ateiștii, cu nu, iar agnosticii ar spune că nu putem ști. Dezbaterea privind existența lui Dumnezeu este veche de când lumea, dar continuă să înflăcăreze spiritele, impulsionată de ultimele descoperiri din domeniul fizicii cuantice.
Citește tot rezumatul cărții Ipoteza Dumnezeu. O Noua Abordare A Celei Mai Vechi Dezbateri Din Istorie... În esență, polemică se reduce la știința versus religie, aflate aparent într-un conflict ireconciliabil. Gerald Benedict se situează pe o poziție neutră, trecând în revista argumentele ambelor tabere. După ce descrie, în capitolele de început, obiectul central al dezbaterii – conceptul de Dumnezeu, originile și semnificația lui –, autorul abordează nenumărate probleme controversate, precum adevărul Sfintelor Scripturi, validitatea miracolelor sfinte, existența liberului-arbitru etc. Conștient de complexitatea ipotezei-Dumnezeu, Benedict aduce în discuție numeroase idei și teorii atât din religia occidentală, cât și din cea orientală, și face apel la filosofia științei, a religiei și istoriei, la teorii ale cunoașterii, la psihologie și antropologie. Fără îndoială, dialogul deschis pe care îl promovează inteligent este singurul fel prin care vom putea înțelege cuvintele lui Einstein: „Știință fără religie e șchioapă, religia fără știință e oarbă“. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ipoteza Dumnezeu. O Noua Abordare A Celei Mai Vechi Dezbateri Din Istorie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ipoteza Dumnezeu. O Noua Abordare A Celei Mai Vechi Dezbateri Din Istorie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ipoteza Dumnezeu. O Noua Abordare A Celei Mai Vechi Dezbateri Din Istorie scrisă de Gerald Benedict. Ipoteza Dumnezeu. O Noua Abordare A Celei Mai Vechi Dezbateri Din Istorie a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ipoteza Dumnezeu. O Noua Abordare A Celei Mai Vechi Dezbateri Din Istorie este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Ipoteza Dumnezeu. O Noua Abordare A Celei Mai Vechi Dezbateri Din Istorie face parte din categoria Stiinta si filosofie. Este o carte rezonabil de groasă - are 240 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ipoteza Dumnezeu. O Noua Abordare A Celei Mai Vechi Dezbateri Din Istorie și, de asemenea, sperăm că autorul Gerald Benedict, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IPOTEZA DUMNEZEU. O NOUA ABORDARE A CELEI MAI VECHI DEZBATERI DIN ISTORIE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde