Rezumat Noul Everghetinos - Pe teme - Ion Andrei Tarlescu

De fiecare dată când gândul îți fuge la persoana care te-a supărat, te-a jignit sau ți-a provocat paguba de orice fel, forțează-te să-l consideri ca pe un binefăcător, ca pe un doctor trimis de Iisus Hristos ca să te vindece de nenumăratele răni pe care le ai.
Citește tot rezumatul cărții Noul Everghetinos - Pe teme... Te întristrezi atunci când îți amintești de cel care ți-a făcut rău? Acesta este semnul bolii sufletești. Mulțumește-i celui care ți-a făcut rău și roagă-te pentru el. Gândește-te că se face motiv ca tu să-ți dai seama de boala ta. Învață să primești încercările prin care te trec oamenii, ca și când ar fi leacuri vindecătoare trimise de Doctorul Cel ceresc. Însă dacă te vei indigna împotriva lor, este ca și când ai spune lui Hristos: " Nu vreau să primesc leacurile Tale. Prefer mai bine să trăiesc cu rănile mele sufletești". Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Noul Everghetinos - Pe teme?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Noul Everghetinos - Pe teme și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Noul Everghetinos - Pe teme scrisă de Ion Andrei Tarlescu. Noul Everghetinos - Pe teme a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Noul Everghetinos - Pe teme este editura BUNAVESTIRE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BUNAVESTIRE aici. Cartea Noul Everghetinos - Pe teme face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 496 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Noul Everghetinos - Pe teme și, de asemenea, sperăm că autorul Ion Andrei Tarlescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII NOUL EVERGHETINOS - PE TEME PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde