Rezumat Idei creative 92 Accesorii mignone din pasta polimer - Simone Beck

Accesorii mignone din pasta polimer - Idei creative 92 - Simone Beck Cartea de față cuprinde o selecție de accesorii confecționate din pastă de modelat Fimo cu uscare la cuptor. Figurinele mărunte – ce reprezintă animale, fructe, prăjituri – pot fi utilizate ca cercei, medalioane, brățări, inele sau ornamente pentru telefoane mobile.
Citește tot rezumatul cărții Idei creative 92 Accesorii mignone din pasta polimer... Varietatea bijuteriilor selectate le va permite chiar și celor mai pretențioși să își găsească modele pe plac. Descrierile, fotografiile și schițele detaliate dau posibilitatea până și începătorilor să obțină rezultate mai mult decât satisfăcătoare. După deprinderea pașilor de lucru, dați frâu liber imaginației și creați-vă modelele proprii, după preferințele personale. Figurinele vesele în miniatură pot deveni cadouri simpatice de Mărțișor, zile de naștere sau chiar de Crăciun. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Idei creative 92 Accesorii mignone din pasta polimer?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Idei creative 92 Accesorii mignone din pasta polimer și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Idei creative 92 Accesorii mignone din pasta polimer scrisă de Simone Beck. Idei creative 92 Accesorii mignone din pasta polimer a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Idei creative 92 Accesorii mignone din pasta polimer este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Idei creative 92 Accesorii mignone din pasta polimer face parte din categoria Bricolaj. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Idei creative 92 Accesorii mignone din pasta polimer și, de asemenea, sperăm că autorul Simone Beck, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IDEI CREATIVE 92 ACCESORII MIGNONE DIN PASTA POLIMER PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde