Rezumat Idei creative 93 - Animale din lana filtuita - Monika Dillbaum

Filtuirea sau împâslirea este un meșteșug tradițional păstrat până în zilele noastre în mai multe culturi. Există două tehnici cunoscute: filtuirea lânii în apa călduță cu săpun și filtuirea uscată cu un ac special.
Citește tot rezumatul cărții Idei creative 93 - Animale din lana filtuita... Metoda din urmă este mult mai practică, ea stând la baza confecționării modelelor din această carte. Acul de filtuit prezintă în partea de jos, aproape de vârful său ascuțit, câteva cârlige sub acțiunea repetată a cărora firele de lână se îndeasă, se împâșlesc.  Această tehnică poate fi ușor învățată chiar și de către copii, însă trebuie să le atragem atenția asupra pericolului folosirii acului ascuțit; de aceea ei trebuie să fie foarte atenți, pentru a evita accidentele. În paginile următoare veți descoperi mai multe modele de animale simpatice, care pot deveni jucării sau cadouri deosebite. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Idei creative 93 - Animale din lana filtuita?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Idei creative 93 - Animale din lana filtuita și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Idei creative 93 - Animale din lana filtuita scrisă de Monika Dillbaum. Idei creative 93 - Animale din lana filtuita a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Idei creative 93 - Animale din lana filtuita este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Idei creative 93 - Animale din lana filtuita face parte din categoria Bricolaj. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Idei creative 93 - Animale din lana filtuita și, de asemenea, sperăm că autorul Monika Dillbaum, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IDEI CREATIVE 93 - ANIMALE DIN LANA FILTUITA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde