Rezumat Camara bunicii 2: Marul. Cultivare si retete culinare - Eisenstock Ildiko

Fără să exagerăm, putem afirma că mărul este fructul care însoțește istoria omenirii, el apărând în numeroase legende și opere de artă. În Europa mărul crește aproape peste tot, fiind cultivat de secole,  fructul său fiind un aliment cunoscut și îndrăgit de toată lumea.
Citește tot rezumatul cărții Camara bunicii 2: Marul. Cultivare si retete culinare... Acest fruct există în mii de soiuri, este delicios și aspectuos în diverse mâncăruri și are efecte terapeutice recunoscute și apreciate. În această carte sunt prezentate pe larg toate beneficiile  acestor fructe atât de îndrăgite. În introducere veți afla date despre istoricul mărului, aspecte legate de cultivarea acestei plante, descrierea principalelor soiuri, efectele terapeutice ale merelor și domeniile lor de utilizare. Partea a doua cuprinde o colecție de rețete culinare cu mărul în prim-plan, începând de la salate gustoase, supe, preparate din carne și pește și încheind cu prăjituri savuroase cu mere.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Camara bunicii 2: Marul. Cultivare si retete culinare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Camara bunicii 2: Marul. Cultivare si retete culinare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Camara bunicii 2: Marul. Cultivare si retete culinare scrisă de Eisenstock Ildiko. Camara bunicii 2: Marul. Cultivare si retete culinare a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Camara bunicii 2: Marul. Cultivare si retete culinare este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Camara bunicii 2: Marul. Cultivare si retete culinare face parte din categoria Terapii Alternative. Este o carte ușor de citit, are doar 160 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Camara bunicii 2: Marul. Cultivare si retete culinare și, de asemenea, sperăm că autorul Eisenstock Ildiko, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CAMARA BUNICII 2: MARUL. CULTIVARE SI RETETE CULINARE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde