Rezumat Rusia In Secolul Xx - David R. Marples

Rusia a avut parte de un secol XX violent și tumultuos, marcat de invazii, ridicarea și prăbușirea unui regim totalitarist și tulburări interne. De la Nicolae al II lea și până la Vladimir Puțin, Rusia în secolul XX, scrisă într-un stil accesibil și penetrant, reprezintă o incursiune într-un secol de frământări din interiorul Rusiei, dar și privite într-un context global.
Citește tot rezumatul cărții Rusia In Secolul Xx... Acoperind perioada 1894–2008 și incorporând biografiile unor personaje importante, David R. Marples utilizează noi descoperiri din arhive și rezultatele unor cercetări recente pentru a zugrăvi un tablou complet al perioadei, inclusiv: Revoluția din Octombrie; Noua Politică Economică și ascensiunea lui Stalin; Marea Epurare și Marele Război pentru Apărarea Patriei; Reformele și politica externă ale lui Hrușciov; Regimul Brejnev; Gorbaciov, glasnost și perestroika; Declinul economic și revenirea Rusiei postsovietice; Problemele culturale, cu accent deosebit asupra realismului socialist. Rusia în secolul XX este un ghid complet și actualizat pentru toți cei care doresc să descopere complexitățile trecutului fascinant al Rusiei. David R. Marples este profesor universitar emerit la Catedra de istorie și clasicism a Universității Alberta din Canada. A publicat douăsprezece cărți despre Rusia, Ucraina și Belarus contemporane, printre care Lenin’s Revolution: Russia 1917–1921 (2000) și The Collapse of Soviet Union, 1985–1991 (2004).

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Rusia In Secolul Xx?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Rusia In Secolul Xx și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Rusia In Secolul Xx scrisă de David R. Marples. Rusia In Secolul Xx a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Rusia In Secolul Xx este editura METEOR PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura METEOR PRESS aici. Cartea Rusia In Secolul Xx face parte din categoria Istorie Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 512 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Rusia In Secolul Xx și, de asemenea, sperăm că autorul David R. Marples, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII RUSIA IN SECOLUL XX PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde