Rezumat Generalul Durachin - Contesa de Segur

Nimeni mai bine decât Contesa de Segur n-a cunoscut, înțeles și zugrăvit lumea minunată a copiilor. A știut să prezinte candoarea, bunătatea și generozitatea lor, calități ce aduc bucurie familiei, înainte ca ele să fie știrbite de luptă aspră pentru existență.
Citește tot rezumatul cărții Generalul Durachin... Ea fost dornică să insufle cititorului interes pentru activitățile lor mărunte și gândurile lor, să descrie gesturile lor amuzante și exprimările neafectate. Un univers „roz“, fără îndoială, dar nu searbăd, nici dulceag și întotdeauna adevărat, universul Eternei Copilării, chiar și atunci când ea este defavorizată de soartă. „Necazurile Sofiei“, „Vacanțele“, „Un drăcușor“, „Memoriile unui măgar“, „Hanul «Îngerul păzitor»“, „Generalul Durachin“ etc. fac parte din patrimoniul literaturii universale Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Generalul Durachin?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Generalul Durachin și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Generalul Durachin scrisă de Contesa de Segur. Generalul Durachin a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Generalul Durachin este editura ANDREAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ANDREAS aici. Cartea Generalul Durachin face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 125 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Generalul Durachin și, de asemenea, sperăm că autorul Contesa de Segur, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII GENERALUL DURACHIN PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde